SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sergen Yalçın istemedi! Fatih Aksoy Trabzonspor’a koşuyor

Sergen Yalçın istemedi! Fatih Aksoy Trabzonspor’a koşuyor

27 Ocak 2022 Perşembe - 08:48




Trabzonspor, Alanyaspor'un 24 yaşındaki genç stoperi Fatih Aksoy için transfer girişiminde bulundu. Sivasspor'dayken Beşiktaş'la adı geçen ancak o zamanki teknik direktör Sergen Yalçın'ın istememesi yüzünden Akdeniz ekibinin yolunu tutan futbolcu için Başkan Ahmet Ağaoğlu, Alanyaspor'daki mevkidaşı Hasan Çavuşoğlu nezdinde girişimlere başladı.





Trabzonspor’da yerli stoper arayışları devam ediyor. Gündemine birçok ismi getiren ancak sonuç almayı başaramayan  bordo-mavililer rotayı yeniden yırt içine çevirdi.

Abdullah Avcı’nın transfer listesinde bulunan ancak adım atılmayan Fatih Aksoy ile ilgili gelişmeler yaşanmaya başlandı. İddialara göre Trabzonspor diğer hedef isimlerden sonuç alamadığı için Alanyaspor’a Fatih Aksoy için teklif yapacak.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ndan randevu istedi. Görüşmeler başladı. Trabzonspor oyuncuyu daha önce gündemine almış ancak adım atmamıştı. Kısa süre içerisinde gelişmelerin ortaya çıkması bekleniyor.

Sivasspor’da yıldızı parlayan Fatih Aksoy’u, Sergen Yalçın Beşiktaş’a istememiş, genç oyuncu Alanyaspor’un yolunu tutmuştu.




Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap