SON DAKİKA
SON DAKİKA


Poziyonlar Kasımpaşa'nın Goller Trabzonspor'un
2.09.2023

Sezona sıkıntılar ile başlayan Rizespor maçından sonrada kaosa giren Trabzonspor, milli araya moralli girdi. Maçın kaybedilmesi durumunda çok şeylerin değişeceğini bilen ve anlayan ve bu duruma göre hareket eden futbolcular istekli, arzulu ve çoşkulu bir oyun ortaya koydular. Futbol olarak tatmin edici olmasa da diğer maçlara nazaran mücadele gücü daha fazla olan ve bu özelliği ortaya çıkan bir müsaba idi. Kasımpaşa, oyuna iyi başladı. İlk 15 dakikada Trabzonspor'dan daha iyiydiler. Net bir pozisyon bulular ancak ilerleyen süreçte gol ve golleri bulan Trabzonspor oldu. Son dönemlerin en entresan maçına şahit olduk. Çok net 5 pozisyon bulan Kasımpaşa net gol atarken, 7 şut veya 7 pozisyon bulan Trabzonspor, 5 gol buldu. 2'de isabetli şutu oldu. Bu futbolda çok rastlanır bir hadise değil. Ancak bunlar futbolda vardır. Trabzonspor'un net galibiyetini de gölgelemez.

Trabzonspor'un, Enis ile başlaması çok doğruydu. Ayrıca Mehmet Can'ın geçen haftaki olumlu futbolunu ödüllendirmek hocanın artısı idi. Ayrıca oyuna sonradan giren Fountas asisti Göktan'ın golüde hocaya artı olarak yazılmalı. Abdülkadir hem saçının şeklini, hem de kafanın içerisini değiştirmiş. Böyle istekli oynar, koşarsa, mücadele ederse kendisi aşar daha iyi yerlere gelebilir. Her şeye rağmen Trabzonspor'un  bu kadrosu bu ligde yarışamaz. Ancak bu tür rakiplere karşı galip gelebilir. Süper Lig şuanda son dönemlerin en dengesiz halini yaşıyor. Alt sıradaki takımların büyüklere üstünlük sağlaması münkün değil.

Trabzonspor'un bugünkü 11'inde ve daha sonra giren oyuncular içerisinde İstanbul takımları ile yarışacak, şampiyonluğa oynayan bir Trabzonspor'da ancak  3-4 tane oyuncu görev alabilir. Visca ile, Doğucan ile, Savunmada oynayan oyuncularla santrafor eksiği ile münkün değildir. Enis Destan alternatif santrafor olabilir şuanda birinci santrafor olmaz. İkili oynandığı zaman şans verilebilir. Kısacası aradan önce Beşiktaş maçından önce iyi bir galibiyet oldu. 4 farklı galibiyet, hem camiaya, hem takıma, hem yönetime moral olmuştur. Ancak unutmayalım ki  15 gün sonra Beşiktaş maçı ile tekrar kaosa döneriz. Hem takım içerisinde tedbir almak, hemde takviye yapmak gerektiğine inanıyorum.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap