SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rotterdam’da kıran kırana pazarlık

Rotterdam’da kıran kırana pazarlık

22 Haziran 2019 Cumartesi - 10:56




Bordo-Mavili taraftarların transferini dört gözle beklediği Halil Dervişoğlu için dün Hollanda’da üst düzey bir toplantı gerçekleşti.





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Sparta Rotterdam 2.5 Milyon Euro istedi. Bordo-Mavililer ise 900 bin Euro, sonraki satıştan yüzde 15 ve belli bir maç sayısı için 300 bin Euro teklif etti. Bu teklif kabul görmezken taraflar bugün bir kez daha bir araya gelecek

TRABZONSPOR gurbetçi oyuncu Halil Dervişoğlu için kulübü Sparta Rotterdam ile ilk görüşmesini dün gerçekleştirdi. Hollanda’nın Rotterdam kentinde yapılan görüşmeye Trabzonspor’dan Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, scout ekibinden Caner Çuvalcıoğlu, Halil’in menajeri ve Rotterdam kulübü yetkilileri katıldı.

YAPILAN görüşmede Rotterdam 19 yaşındaki golcü için kapıyı 2.5 Milyon Euro’dan açtı. Bordo-Mavililer ise 900 bin Euro bonservis, sonraki satıştan yüzde 15 pay ve belli bir maç oynadığı zaman da 300 bin Euro bonus teklif edildi. Trabzonspor’un bu teklifi ise kabul edilmedi. Tarafların bugün bir kez daha bir araya geleceği ve bu transfere olumlu yada olumsuz nokta koyulacağı ifade edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap