SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rodallega ve Sosa kalacak mı?

Rodallega ve Sosa kalacak mı?

02 Mart 2019 Cumartesi - 21:17




Hugo’nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Jose Sosa’nın ise bir yılı daha bulunuyor. Rodallega golleriyle, Arjantinli ise takım liderliğinin yanı sır





1 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR ANCAK...

TRABZONSPOR’DA yönetimin sezon sonu nasıl bir planlama yapacağı merak konusu olurken, taraftarlar özellikle iki ismin kalmasını istiyor. Bunlardan ilki kaptan Jose Sosa. Fırtına, Arjantinli yıldızın yokluğunda önemli kayıplar yaşadı. Oysa Sosa’nın liderliğinde Trabzonspor ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlamayı başardı. Sosa’nın Trabzonspor’la sözleşmesi 2020 yılında bitiyor. Ancak Arjantinlinin taliplileri bir hayli fazla. Hatta sezon başında ayrılması bile gündemdeydi.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

 TARAFTARLARIN akıbetini merak ettiği bir diğer isim ise bu sezon attığı gollerle bordo-mavili takımı sırtlayan Hugo Rodallega. Ligde attığı 12 golle Trabzonspor’un skora en fazla katkı sağlayan ismi olan Kolombiyalı forvetin sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Zaman zaman taraftarlarla sıkıntı yaşasa da Hugo, Fırtına’da kalmaktan yana. Hatta golcü yıldızın menajeri Fatih İlek, Karadeniz’e yaptığı açıklamada, ‘Oyuncum burada mutlu. Ancak yönetimden çağrı almadık’ demişti.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap