SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rıdvan Dilmen'den penaltı ve kırmızı kart yorumu

Rıdvan Dilmen'den penaltı ve kırmızı kart yorumu

08 Şubat 2020 Cumartesi - 20:51




Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında Trabzonspor'un deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ettiği mücadeledeki tartışmalı pozisyonları yorumladı.






Sörloth'un gördüğü kırmızı kartı yorumlayan Dilmen, "Oyunun sonunda Sörloth atıldı. 2 maç ceza verirler. Ben o pozisyonu gördüm. Önce sarı gösterdi, sonra gitti VAR'dan attı. Orada Gençlerbirliği oyuncusu bir tekme atıyor Sörloth'a. VAR'da gidip Sörloth'a konsantre oldu galiba. Durup dururken, bildiğin vole vurdu Sörloth'un alt adalesine. VAR'dan dön, onu da at" dedi.




"GENÇLERBİRLİĞİ'NE VEREMEZ"

Maçın hakemi Hüseyin Göçek'in verdiği penaltı kararına değinen yorumcu, "Maçın genelinde hakem, takdir haklarını Trabzonspor'dan yana kullandı. Penaltı pozisyonu da tartışılır. Veren olur, vermeyen olur ben orasında değilim işin. Trabzonspor, formunun zirvesindeyken beklenmedik derecede vasat oynadığı maçı kazandı. Çok çok önemli bir ivme yakalamış durumda. Gençlerbirliği, 0-0'ken baya pozisyon kaçırdı. Fotoğraf penaltısı diyorum ya, penaltı. Verirsin penaltıyı. Ben de iddia ediyorum ki, Gençlerbirliği'ne veremez. Anlatabiliyor muyum? Bir pozisyon daha var, Gençlerbirliği oyuncuları faul beklediler ama temiz almış Sörloth, çok güzel bir hızlı atak yaptılar."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap