SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rachid Alioui; ''Trabzonspor’a gidersem Fas milli takımı’na yeniden seçilirim''

Rachid Alioui; ''Trabzonspor’a gidersem Fas milli takımı’na yeniden seçilirim''

18 Haziran 2019 Salı - 11:10




Fırtına’nın golcü adayları arasında ilk sırada bulunan Rachid Alioui ülke basınına konuştu...





Trabzonspor’un transferini sonlandırmak için yoğun uğraş verdiği Rachid Alioui, Afrika Uluslar Kupası’nda yer alamamanın burukluğunu yaşıyor. 26 yaşındaki forvet, verdiği röportajda, “Nimes’te kalırsam Fas Milli Takımı’na seçilmem zor görünüyor. O nedenle Trabzonspor’un teklifi cazip geliyor” dedi

FIRTINA, yeni sezon için transfer görüşmelerine dün itibariyle daha da hız verdi. Bordo-Mavililer, izleme komitesinin verdiği rapor doğrultusunda belirledikleri isimlerle görüşmelere başladı. Öncelikli isimlerden birisi de forvet oyuncusu Rachid Alioui. 26 yaşındaki Faslı Rachid, geride kalan sezon Fransa’nın Nimes takımında forma giydi. Lig 1’de 27 karşılaşmada forma giyen Rachid, 5 gol kaydetti.

FAS basınına konuşan Rachid Alioui, 21 Haziran’da başlayacak Afrika Uluslar Kupası’nda yer alamadığı için üzgün olduğunu dile getirdi. Milli Takım’da yer alamamasını Nimes’e bağlayan Rachid, “Fas Milli Takımı’nda olamamak beni üzüyor. O nedenle yapılan transfer tekliflerini değerlendiriyorum. Bu seçeneklerden birisi de Trabzonspor. Belki orada olsaydım şimdi milli takıma seçilirdim” dedi.




TÜRKİYE’DEKİ lig maçlarını takip ettiğini dile getiren Rachid konuşmasını şöyle sürdürdü: “Belhanda ve Dirar şu anda orada oynuyor. Geçmiş dönemlerde Amrabat ve Khalid Boutaib Türkiye’de forma giydi. Üst düzey bir lig olduğu kesin. Sözleşme konusunda anlaşma sağlarsak yeniden Fas Milli Takımı’na döneceğimi biliyorum. Menajerim Trabzonspor ile görüşmeleri sürdürüyor.”

Son milli maçı Arjantin’e karşı




Afrika Uluslar Kupası kadrosuna davet edilmeyen Rachid Alioui, Fas Milli Takımı formasını son kez 26 Mart’ta Arjantin ile oynanan dostluk maçında giydi. 26 yaşındaki forvet, bir dönem Malatyaspor formasını giyen Khalid Boutaib’in yerine son 15 dakikada oynadı. Rachid’in Fas Milli Takımı ile 11 maçta 2 golü bulunuyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap