SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Parmak ve Remi müthiş ikili olur

Parmak ve Remi müthiş ikili olur

Karadeniz Özel

19 Haziran 2019 Çarşamba - 13:14




TRT SPOR yorumcusu Serkan Reçber, Trabzonspor’un transferini sonlandırmak için büyük uğraş verdiği Remi Walter ile ilgili flaş bir iddiada bulundu.





Karadeniz Gazete / İsmail DÜZGÜN // Fransız oyuncunun Bordo-Mavili takıma transfer olması halinde önemli işler yapacağına inandığını dile getiren Reçber, “Bazı Trabzonsporlular, Remi’nin gelmesi durumunda Abdülkadir Parmak’ın kulübeye çekileceğini düşünüyor. Ancak ikisinin de özellikleri farklı. Aslında birbirini tamamlayan iki oyuncu diyebiliriz Remi Walter ile Abdülkadir Parmak’a. Remi Walter pas oyunu seven, topun yönünü uzun paslarla değiştiren bir futbolcu. Abdülkadir Parmak ise dripling yapmayı seven, adam eksiltebilen ve kaleye iyi şut atabilen bir futbolcu. İkisi yan yana oynarsa mükemmel bir ikili olurlar. Benim tanıdığım Ünal Karaman, eğer bu transfer gerçekleşirse düşündüğüm gibi yapar ve ikisini birlikte oynatır” ifadelerini kullandı. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap