SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Orta saha çöktü!

Orta saha çöktü!

06 Kasım 2017 Pazartesi - 16:52




Göreve geldiği günden bu yana sakatlık ve cezalardan dolayı sıkıntı çeken Rıza Çalımbay, son oynanan Kayseri maçında da iki orta saha oyuncusundan old





Ligin 11.haftasında deplasmanda Kayserispor'la 0-0 berabere kalarak bu sezon dış sahadaki kötü gidişatını sürdüren Trabzon'da orta sahadaki eksik ve cezalıların çokluğu teknik heyeti sıkıntıya soktu. Milli takımdan sakat dönen Slovak orta saha Juraj Kucka’dan 4 lig ve 1 kupa maçı olmak üzere 5 maçtır yararlanamayan Bordo-Mavililer, Kayserispor maçında da iki orta saha oyuncusunu kaybetti. Sarı-Kırmızılılarla oynanan mücadelede Okay Yokuşlu’nun sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi, Onazi’nin ise sakatlanması Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ı düşündürmeye başladı. Milli arada sakatların iyileşmesi için dua eden Çalımbay’ın elinde şu an için orta saha oyuncusu olarak Batuhan ve Sosa kaldı. Çalımbay, bu mevkide joker olarak zaman zaman Bero’yu da kullanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap