SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Olmadı Filozof!

Olmadı Filozof!

19 Mayıs 2023 Cuma - 09:53




Kadıköy’deki 26 yıllık kabus bitmedi, Bordo-Mavililer F.Bahçe’ye 3-1 kaybetti...





Yanlışların neresinden başlayacağımıza açıkçası biz de şaşırdık… Nenad Bjelica, Trabzonspor’un başındaki ilk önemli maçında hayal kırıklığı yaratırken, ısrarcı olduğu 3-5-1-1 sisteminin faturasını Bordo-Mavili camia ve taraftara acı bir şekilde ödetti.

Top kullanma özürlü Doğucan, Larsen ve Siopis’i ilk 11’de sahaya süren Bjelica, Maxi Gomez, Trezeguet ve Markovic gibi marka isimleri ise yedek başlattı. İş işten geçtikten sonra yaptığı değişikler meyvesini verdi ancak ‘Atı alan Üsüküdar’ı çoktan geçmişti.

Fenerbahçe karşısında tek golü penaltıdan atan Trezeguet, oyuna girdikten sonra Trabzonspor’u normal ayarlarına döndürdü ancak kalan sürede 3-1’lik yenilgiyi önleyemedi. Ev sahibi Sarı-Lacivertliler 3 puana, Batshuayi, Peres, ve  Enner Valencia’nın golleriyle ulaştı.

Fırtına aldığı bu yenilgi ile 48 puanda ve 8’inci basamakta kaldı. Taraftar ise bu sezon yaşatılan işkencenin biran önce bitmesi için adeta duacı olmaya başladı. Trabzonspor’da kaptan Uğurcan Çakır kalesinde 3 gol görmesine karşın dünkü maçın takımı adına en iyisi oldu. Çok şeyler beklenen Abdülkadir Ömür, ise dünkü derbinin bir başka hayal kırıklığı yaşatan isimlerin başında geldi. 

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap