SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme transfer kararını verdi: İmzayı atıyor

Nwakaeme transfer kararını verdi: İmzayı atıyor

26 Şubat 2022 Cumartesi - 23:10




Trabzonspor'a transfer olduğundan bu yana Süper Lig'de adından söz ettirmeyi başaran Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan 32 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili kararını verdiği öğrenildi.





Trabzonspor'un 3 sezon önce İsrail liginden kadrosuna kattığı Anthony Nwakaeme, bordo-mavili forma ile dikkat çekici bir performans sergiledi. Geldiğinden bu yana sergilediği göz alıcı performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor.

Trabzonspor ile yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlamayan Nwakaeme'ye Arap yarım adasından 3 teklifin olduğu ancak tecrübeli futbolcunun bu önerilere 'hayır' dediği belirtildi. Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'in Arabistan'da formasını giydiği Al-Hilal'den teklif alan futbolcunun menajerine, 'Suudi Arabistan' da oynamak istemiyorum' dediği ve buradan kendisine teklif getirmemesini istediği belirtildi.

Trabzonspor yönetiminin Nwakaeme'nin menajeriyle ön görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenilirken kısa bir süre içerisinde yeni sözleşmenin imzalanmasının beklendiği aktarıldı.

Trabzonspor'da kalma konusunda bir tereddüt yaşamayan Nwakaeme, bordo mavili takımda bu sezon ligde çıktığı 21 maçta 9 gol attı 9 da asist yapma başarısı gösterdi.

Başkan Ağaoğlu görüşecek


Başkan Ahmet Ağaoğlu, Anthony Nwakaeme ile görüşmek için Kayserispor maçının ardından Trabzon'da kaldı. Ağaoğlu'nun sözleşmesi bitecek olan Nijeryalı yıldız ile yüz yüze görüşerek imzayı attırması bekleniyor. Yeni kontratın 2+1 yıllık olacağı öğrenildi.

Beğendim
16
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap