SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme, Trabzonspor'a hayırlı olsun! Sözleşme yenilemedi kadro dışı kaldı

Nwakaeme, Trabzonspor'a hayırlı olsun! Sözleşme yenilemedi kadro dışı kaldı

11 Mart 2024 Pazartesi - 09:48




Trabzonspor'dan giden Anthony Nwakaeme dönmek için her yolu denemişti. Suudî takımlarından el-Feyha'da forma giyen 34 yaşındaki Nijeryalı oyuncu şu sıralar kadroya giremiyor. Nedeni konusunda çeşitli iddialar olsa da bordo-mavililere gelebilmek için sözleşmesini uzatmadığı için bunları yağadığı haberleri geliyor.





Nwakaeme devre arasında Trabzonspor'a gelmek istedi... hatta Başkan Ertuğtul Doğan da bunu açık açık dile getirdi. Bonservisini bedelsiz alması durumunda kapıların kendisine açık olduğunu söyledi.

DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLMUŞTU

Nijeryalı oyuncu aylarca sakat kaldı. Bu yüzden devre arasında bir gelişme yaşanmadı. Hatta sakatlığının dönüşünde çıktığı Al Hazem maçında 1 gol ve 2 asistle Al Fayha'nın 3-1'lik galibiyetinde önemli rol oynadı.

NEDEN OYNAMADIĞI MUAMMA


Daha sonra Al Fayha'nın oynadığı 3 maçta da yer almadı. Önceki akşam Al-Shabab maçında da forma giyemedi. Nwakaeme'nin sakatlığının yeniden nüksetmesi nedeniyle mi yoksa sözleşme yenilemediği için mi kadro dışı bırakıldığı bilinmiyor.

SUUDLARA GÖRE TRABZONSPOR'LA ANLAŞTI

Bir süre önce Suudlar, Nwakaeme ile Trabzonspor'un anlaştığına dair iddialı bir haber yapmıştı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
10
Sevdim
4
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap