SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme Trabzonspor'a anca böyle dönebilir! Abdullah Avcı'nın şartı var!

Nwakaeme Trabzonspor'a anca böyle dönebilir! Abdullah Avcı'nın şartı var!

25 Ekim 2023 Çarşamba - 16:20




Şampiyon takımın en önemli isimlerinden Nwakaeme, kendisi hakkında olumlu sözler söyleyen Başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı'ye teşekkür etti, gelmek için düğmeye bastı.





Trabzonspor'un şampiyon kadrosunun önemli oyuncularındandı. Hem yönetim, hem teknik direktör Abdullah Avcı, hem taraftar kalmasını istiyordu. Sözleşmesi bitmişti. Uzatmak için herkes istekliydi. Ancak rakamda bir türlü uzlaşma sağlanamadı. Taraftarın kendisine olan sevgisini koz olarak kullandı. 'Nasıl olsa istediğim rakamı verecekler' sandı. Takımın bütün dengelerini alt üst edecek rakamda diretti. Herkesin eli kolu bağlandı. Sonunda ipler koptu. O futbolcunun adı Anthony Nwakaeme'ydi. Şampiyon takımın yıldızı olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak varken ortada kaldı, Avrupa'dan kimse Trabzon'dan kazandığının yarısını bile teklif etmeyince Suudî takımlarından el-Feyha'ya gitmek zorunda kaldı. Elbette bordo-mavili kulüpte yaşadığı huzuru bulamadı.

SEZON SONUNU BEKLEMEK İSTEMİYOR

Abdullah Avcı yeniden göreve gelince hemen araya eski dostları soktu. Gelmeye hazır olduğunu iletti. Başkan Ertuğrul Doğan'la da ilişkilerini sıkı tutmaya özen gösterdi. Şimdi gelmenin hesaplarını yapıyor. "Para önemli değil" diyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Ocak'ta gelmek istiyor. 34 yaşındaki Nijeryalının takımı da göndermeye sıcak bakıyor. Kalan maaşını ödemeleri durumunda bonservis istemiyor.

ABDULLAH AVCI'NIN ŞARTLARI VAR


Yaşından dolayı Avcı çok sıcak bakmasa da hem rotasyonda kullanmak, hem de takıma kazandırmayı planladığı gençlere abilik yapması açısından olumlu olma ihtimalini de göz ardı etmiyor.

Abdullah Avcı'nın Nwakaeme'ye "yedek kalırsan sorun çıkarmayacaksan ve gençlere yol göstermek için alındığını bilerek hareket edeceksen gel" diyerek konuşma yapacağı, kabul ederse transfere izin vereceği belirtiliyor.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
32
Sevdim
9
Beğenmedim
4
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap