SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme için müjde! Cezası kalkacak

Nwakaeme için müjde! Cezası kalkacak

Karadeniz Özel

26 Ocak 2020 Pazar - 14:10




Denizli maçında Anthony Nwakaeme’ye kırmızı kart gösteren hakem Ali Şansal hatasını kabul etti. Bu gelişme üzerine harekete geçen Bordo-Mavili yönetim gereken itirazı yaptı. Bize gelen bilgilere göre, PFDK, ‘Sihirbaz’ın cezasını kaldıracak ve ilk maçta forma giyecek.





Karadeniz Gazete // Mehmet KARAGÖZ // Bu haberi yine ilk kez Karadeniz’den duyacaksınız. Denizlispor maçında hakemin yanlış kararı sonrası kırmızı kartla oyun dışında kalan Anthony Nwakaeme konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Mücadeleyi yönetim hakem Ali Şansalan’ın, “Pozisyonu o an süzemedim ancak sonradan gördüm ki hatalı karar vermişim” açıklaması Trabzonspor’u hareket geçirdi. Yönetim bu açıklamanın ardından maçın görüntülerini içeren bir video ve itiraz dilekçesini TFF’ye iletti.

Gelen bilgilere göre, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bu hatayı değerlendirmeye alacak ve büyük bir aksilik yaşanmaması halinde Nwakaeme’nin cezasını iptal edecek. Kararın resmen açıklanması sonrası Anthony Nwakaeme ilk resmi maçta formasına kavuşacak. Aynı durum geçmiş yıllarda da yaşanmıştı. PFDK; Ekim 2007’de oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçında Rüştü Reçber’e gösterilen kartın yanlış olduğu kabul edip cezayı kaldırmıştı.
 

Beğendim
38
Sevdim
12
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap