SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nevzat Aydın'dan Trabzonspor'a verilen cezaya sert tepki!

Nevzat Aydın'dan Trabzonspor'a verilen cezaya sert tepki!

03 Haziran 2020 Çarşamba - 20:04




Trabzonspor'da bir dönem yöneticilik görevini üstlenen iş insanı Nevzat Aydın, UEFA tarafından Bordo Mavili ekibe verilen cezaya çok sert tepki gösterdi. Aydın, "Bu men işinin perde arkası çok su kaldırır. Oyuncularına borcu olmayan, son finansal sezonda kar etmiş bir takıma nasıl Avrupa’dan men cezası gelir?" ifadelerini kullandı.





UEFA, finansal yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle Trabzonspor’un Avrupa kupalarından bir yıl men edilmesine karar verdi.

UEFA’dan yapılan açıklamada, Trabzonspor’un 2020-2021 ve ya 2021-2022 sezonlarının birinde UEFA kupalarına katılmayı hak kazanması durumunda 1 yıl men edileceği duyuruldu.

Bu açıklamanın ardından Trabzonspor'da bir dönem yöneticilik görevini üstlenen iş insanı Nevzat Aydın, sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Aydın, Twitter'dan gönderdiği mesajda, "Bu men işinin perde arkası çok su kaldırır. Oyuncularına borcu olmayan, son finansal sezonda kar etmiş bir takıma nasıl Avrupa’dan men cezası gelir?" ifadelerine yer verdi. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap