SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Muharrem Usta forma sözünü tutmadı

Muharrem Usta forma sözünü tutmadı

Karadeniz Özel

11 Ekim 2019 Cuma - 13:49




Muharrem Usta, sözünü verdiği 1967 adet formayı almadı.





Karadeniz Gazete // Trabzonspor Kulübü, 2019-2020 sezonu formaları için başlattığı Keşan Challenge büyük etki yaratmıştı. Öyle ki sadece forma tanıtımı videosu 10 Milyonun üzerinde izlenmişti.

Yerel ve ulusal siyasi kanatta bir çok isimden forma desteği gelirken Trabzonspor bugün kampanyaya destek olanlara resmi siteden yayımladığı mesajla teşekkür etti.

Açıklanan listede en dikkat çeken isimlerden biri ise Muharrem Usta oldu. Sosyal medya hesabından 1967 adet forma alacağına dair söz veren ve bu sözünü tutmatığı öğrenilen Usta'ya ilk cevap da yine eski yönetici Nevzat Aydın’dan geldi.



Daha sonra bir Trabzonspor taraftarının 'Abi eyvallah doğrusun bu konuda ama biz o adama sırf size güvenip destek vermiştik. Sizin daha önce uyanmanız lazımdı bu pinokyoya.' sözüne ise 'Ağır hata yapmışım, ne diyeyim arkadaşlar. Hatamı fark eder etmez yolumu ayırdım en azından​​​​' dedi.

Trabzonspor'un resmi siteden yayınladığı duyuru şu şekilde; 

2019 – 2020 sezonu formalarımız için başlattığımız #KeşanChallenge kampanyasına ücretlerini nakit ödeyerek 2011 adet forma alan Başkan Yardımcımız Ertuğrul Doğan’a, 1461 adet forma alan yönetim kurulu üyemiz Sertaç Güven’e, 350 forma alan yönetim kurulu üyemiz Ahmet Fikret Gökhan’a, 1461 forma alan eski yöneticimiz Nevzat Aydın’a, 1071 forma alan eski yöneticimiz Nevzat Kaya’ya, 2019 forma alan eski başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu’na ve 2011 adet forma alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunarız.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap