SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Yiğit Alp'ten, sert sözler!

Mehmet Yiğit Alp'ten, sert sözler!

02 Ekim 2020 Cuma - 23:06




Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, Trabzonspor - Gaziantep maçından sonra konuştu..





1 - 1 berabere biten maçın ardından Alp, “Kısyemtisz bir puan kaybı. İnşallah bundan sonra böyle puan kayıplarıyla karşılaşmayız. Temposunu bulmaya çalışan takım var. Milli takım arasında, sakatların dönmesi, yeni transferlerin gelmesiyle istediğimiz takım olacak Süreci görüyoruz. En az puan kaybıyla geçirmek bu süreci iyidir” dedi. 



ŞAHSİYET, KİŞİLİK DEĞİL

Gaziantep teknik direktörü Sumudica’nın maçın ardından tribünde göbek atması ile ilgili olarak ise Alp, “Bence o değerlendirilecek adam değil. Onunla ilgili bir şey söylemeye gerek yok. Bir takımın teknik direktörü denilecek bir şahsiyet, kişilik değil. O problemi Gaziantep başkanı ve yönetiminin çözmesi lazım. Benim çözeceğim problem değil” dedi. 

SÖZÜN BİTTİĞİ YER, ABDÜLKADİR BİTİGEN

Gaziantep’in kazandığı penaltı pozisyonundan önce elle oynama sorulduğunda ise Alp, “Onda yorumcular yorumlasınlar. Ben artık çünkü o biliyorsunuz VAR’da ki arkadaşlar Abdülkadir Bitigen.. Sözün bittiği yer Abdülkadir Bitigen.. Israrla atanıyor evet.. “ diye konuştu.  Transferle ilgili olarak ise Alp, “Bir tane stoper alınacak. o da transfer sözünün sonuna kadar listeye girer. Stoperle kapacak gibiyiz” dedi. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap