SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Bitigen, Trabzonspor'u doğrama geleneğini sürdürdü!

Abdülkadir Bitigen, Trabzonspor'u doğrama geleneğini sürdürdü!

02 Ekim 2020 Cuma - 22:56




Geçen sene Koronavirüs pandemisinden sonra başlayan liglerde Trabzonspor'u doğrayan ve ligi dizayn eden Abdülkadir Bitigen, bu sezon da Gaziantepspor maçında sahneye çıktı...





Trabzonspor, Gaziantepspor ile deplasmanda 1 - 1 berabere kalırken maçın VAR Hakemi Abdülkadir Bitigen, direkt sonuca etki etti.

Maçın son dakikalarında Gaziantep’in kazandığı penaltı öncesinde oyuncunun eliyle açık şekilde oynamasına rağmen bu pozisyonu es geçen ve maçın hakemi Fırat Aydınus’a penaltı pozisyonunu izleme tavsiyesinde bulunan Abdülkadir Bitgen, Trabzonspor’u doğrama geleneğini sürdürdü.

Abdülkadir Bitigen ismi ise Trabzonspor için yeni değil. Geçen sene Pandemi sonrasında oynanan Alanyaspor maçında VAR odasında yer alan Bitigen, cezasahasının dışında Abdülkadir Ömür’e yapılan net kartlık faulu VAR odasında izlemesine rağmen maçın hakemini uyarmamış ve diret sonuca etki etmişti.

Bitigen, Trabzonspor’un 1 hafta sonra oynadığı Ankaragücü maçına da hakem olarak atanırken bu maçta da verdiği skandal kararlarla yine bordo - mavililerin puan kaybetmesine neden olmuştu.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
9
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap