SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Ali Yılmaz'dan yeni açıklama; 'Trabzonspor'a ayar çekmeye çalışmayın, aklınızdan bile geçmesin'

Mehmet Ali Yılmaz'dan yeni açıklama; 'Trabzonspor'a ayar çekmeye çalışmayın, aklınızdan bile geçmesin'

30 Nisan 2019 Salı - 11:28




Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın mesajları Türkiye gündemine bomba gibi düştü.





Genel Koordinatörümüz Osman Diyadin’in paylaşımında yer verdiği, gazetemizden de sürmanşetten verilen Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın açıklamaları geniş yankı uyandırdı.

HADDİNİZİ AŞMAYIN

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz: “Fenerbahçe kaptanının haddini aşan sözleri Fenerbahçe kulübünü bağlar. Hiç kimse Trabzonspor camiasına ayar çekemez. Sayın Koç’tan bu konuda açıklama bekliyoruz. Trabzonspor caimasının hakkını hukukunu korumaktan geri kaldığımızı kimse düşünmesin.”




YERİNİZİ BİLİN

Yılmaz, bir de çağrıda bulundu: “Hiç kimse bizim suskunluğumuzu çaresizlik olarak düşünmesin. Aklından bile geçirmesin. Herkes Trabzonspor camiasının geçmişte neler yaptığını iyi bilir. Bunun hatırlatmasını yapıyorum. Herkes yerini iyi bilsin. Trabzonspor camiasından çıkıp özür dilesinler.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap