SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor başkanı olsa bu cezaları vermeye yüreğiniz yeter miydi?

Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor başkanı olsa bu cezaları vermeye yüreğiniz yeter miydi?

04 Nisan 2024 Perşembe - 15:00




Trabzonspor olarak demek ki TFF’de hiçbir gücümüz, ağırlığımız yok. Bu kulübün başında Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz olsa, TFF böyle istediği gibi at oynatabilir miydi? Böylesine densizliklere izin verir miydi? Bu adamlar bu tarz kararları almaya yeltenebilirler miydi? Asla yapamazlardı…





TFF’NİN disiplin organı PFDK’nın, Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili dün yaptığı ceza açıklamaları, bordo-mavili camiadan büyük tepki çekti. Açıklanan karara isyan eden isimlerden biri olan Karadeniz Gazetesi yazarı Miraç Özağcı, bordo-mavili kulübün Türkiye Futbol Fe derasyonu’nda iyi temsil edilemediğine dikkat çekti. Trabzonspor’un TFF’de eski ağırlığının olmadığını dile getiren Miraç Özağcı, “Trabzonspor olarak demek ki TFF’de hiçbir gücümüz, ağırlığımız yok.

Bu kulübün başında Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz olsa, TFF böyle istediği gibi at oynatabilir miydi? Böyle bir densizliğe yeltenebilirler miydi? Asla yapamazlardı. Şu anda içerideki adamımız işini yapamıyor. Oysa şampiyonluk dönemini bir hatırlayalım; Mustafa Hacıkerimoğlu vardı, Trabzonspor’un TFF’deki temsilcisi. Haksızlık yapan hakemlere mum tutturmuştu. Her haksızlıkta masaya yumruğunu en sert şekilde vurdu. Şimdi öyle değil. TFF’yi Fenerbahçe ve Galatasaray’ın adamları yönetiyor. TFF başkanı da, ne diyorlarsa onu yapıyor. Sonuç ortada” ifadelerini kullandı. 

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap