SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Marek Hamsik makine gibi! İnanılmaz istatistik

Marek Hamsik makine gibi! İnanılmaz istatistik

12 Eylül 2021 Pazar - 23:13




Trabzonspor'un yıldız ismi Marek Hamsik 1 buçuk ayda 11. maçına çıktı. İstatistikleriyle Galatasaray maçına damga vurdu.





Trabzonspor evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Bordo mavililer 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan bulduğu goller ile 1 puanı çıkarmasını bildi.

Trabzonspor'da Marek Hamsik karşılaşmada öne çıkan isimlerden oldu. Nwakaeme'nin golünde asisti yapan isim olan Slovak futbolcunun istatistikleri oldukça dikkat çekti. 34 yaşındaki Hamsik toplam 12.5 km koştu.

Son 1 buçuk ay içerisinde milli maçlar dahil 11 maça çıkan ve 4 gün önce de milli takımla mücadele veren Marek Hamsik Galatasaray karşısında 98 kez topla buluşurken 78 pas yaptı. Bu pasların yüzde 91'inde isabet sağlayan tecrübeli futbolcu 5 şut pası verirken 8 kez de sahipsiz top kazandı. 

Girdiği 7 ikili mücadelenin 4'ünü kazanan Hamsik'in performansı alkış alırken sosyal medyada gençlere örnek olarak gösterildi.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap