SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Marek Hamsik korkuttu

Marek Hamsik korkuttu

13 Kasım 2021 Cumartesi - 09:38




Slovakya formasıyla Slovenya’ya karşı kaptan çıkan Marek Hamsik, sakatlık nedeniyle devrede oyundan alındı. Tecrübeli yıldız, “Baldırımın sertleştiğini hissetim ve bu durum beni zorladı. Riske etmemeye karar verdim” dedi.





Beşiktaş zaferinin kahramanlarından Marek Hamsik’e nazar değdi... Slovakya Milli Takımı’na giden Hamsik, ülkesinin Slovenya ile oynadığı Dünya Kupası Eleme maçına yine 11’de başladı ve kaptan olarak sahadaydı. Ancak Hamsik, devrede oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sağlık durumuyla ilgili konuşan 34 yaşındaki yıldız orta saha, “Maçın ilk dakikalarında baldırımın sertleştiğini hissettim. Sonraki bölümlerde bu durum beni zorlamaya başladı. Hocamızla konuştum ve daha fazla zorlamamaya karar verdik. Riske girmemek adına çıktım” dedi.

Durumu ciddi değil

Sakatlığı ciddi gözükmeyen Hamsik’in her şeye rağmen Malta maçında forma giymesi beklenmiyor. Slovakya’nın H Grubu’nda ikincilik şansı kalmadığı için Hamsik, yüksek ihtimalle yarınki mücadelede riske edilmeyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap