SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Maradona'nın kariyerini bitiren adam

Maradona'nın kariyerini bitiren adam

19 Şubat 2020 Çarşamba - 09:49




Trabzonspor, Jose Sosa önderliğinde fırtınalar estiriyor. Aslında Arjantinli yıldız isim, Diego Armando Maradona'nın Arjantin'de görevden alınmasına sebep olan isim.





Jose Sosa, Diego Armando Maradona'nın Arjantin'den ayrılmasına sebep olan isimler arasında. Kariyerinde; Arjantin, Almanya ve İspanya şampiyonluklarının yanı sıra bir de 2008 Pekin Olimpiyatlarında alınan altın madalyası bulunan Jose Sosa, Diego Armando Maradona'nın milli takım kariyerini bitiren isim. 2008 yılında Maradona, Arjantin Milli Takımı'nı Dünya Kupası'na götürürken Trabzonspor’un kaptanı ve lideri Jose Sosa'yı; Insaurralde, Mercier, Datolo ve Blanco’yla beraber kadroya almadı. Pekin'de, Arjantin'e altın madalyayı kazandıran oyuncuların başında gelen Jose Sosa'nın kadroya alınmaması büyük tepkilere neden oldu. 2008'de gelen başarısız sonuçların ardından Diego Armando Maradona görevden alındı.

Futbol efsanesi bir daha üst düzey bir takımda çalışamadı.

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap