SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mahmut Ören "Kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz"

Mahmut Ören "Kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz"

02 Mart 2024 Cumartesi - 12:57




Trabzonspor’da Divan Başkan adayı Mahmut Ören açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor’da, Ali Sürmen’in ardından Divan Başkanı olarak görev yapacak kişinin belirlenmesi için heyecan dorukta. 55. Olağan Seçimli Genel Kurulu, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılıyor. Divan Başkanlığı için adaylıklarını açıklayan Hayrettin Hacısalihoğlu, Emin Kahraman ve Mahmut Ören başkanlık için yarışacak. İlk kez 3 adaylı olarak yapılacak olan Divan Başkanlığı seçiminde 2 bin 100 delegenin oy kullanma hakkının olduğu öğrenildi.

Emin Kahraman pembe renkte, Hayrettin Hacısalihoğlu mavi renkte, Mahmut Ören ise sarı renkte oy pusulalarıyla seçime katılacaklar.

Seçim öncesi açıklamalarda bulunan başkan adayı Mahmut Ören şu ifadelere yer verdi:

"Bugünü tarihi güzel bir gün olarak kabul ediyorum. Demokrasi şöleni olmasını diliyorum. Seçim öncesi bilgilendirmek istiyorum. Divan seçimlerinde kulübümüzün çeşitli kademelerinde görev almış rüştünü kanıtlamış isimlerle birlikte huzurunuza aday olarak çıktım. Trabzonspor Divan Kurulu kulübün hafızasını taşır. Yönetime muhalefet hareketinin makamı değildir. Bu kruul üyeleriyle birlikte olup bütünlüğü sağlayarak Trabzonspor karakterine çıkmanın yegane organıdır. Yetki ve sorumlulukları tüzükte yazılmamaktadır. Yaşanmış ve yaşanacak durumlarda birleştirici olmak vadeli ve sağlıklı çözümler üretmek kurulun yazılı olmayan görevlerindedir. Şahsım ve yönetici arkadaşlarımla birlikte göreve geldiğimizde en büyük hedefimiz çizdiğimiz perspektif doğrultusunda hareket edeceğimi bildirmek istiyorum. Sizler görev verdiğinizde Divan Başkanlık kurulu olarak uzlaştırıcı ve birleştirici olacağız.Kırgınlıkların son bulması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Yönetimlere yardımcı olacağız. Gerekli görüşmelerde öncülük ederek politikalar oluşturacaz ve katkı sağlayacak tavsiylerde bulunacağız. Başta yönetim kurlumuz olmak üzere isişare toplantıları düzenleyeceğiz. Tüzüğün varsa aksayan bölümleri her türlü anlaşmazlıklarda görüş bildireceğiz. Sorumluluğumuz gereği istişare toplantıları düzenlereyek yol gösterici çözümler için katkı sağlayacağız. Trabzonspor asıl gündeminden uzaklaşmasına asla fırsat vermeceğiz. Kuruluş felsefesinde hayat bulam birlik beraberliğe sahip çıkan Divan Başkanlık Kurulu olacağız. Kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Her şartta her platformda mücadele edeceğimize huzurunuzda söz veriyorum"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap