SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Londra’da Sakho pazarlığı

Londra’da Sakho pazarlığı

10 Ocak 2020 Cuma - 13:26




Transfer gündemine Marcelo, Boateng, Kjaer, gibi stoperlere alan Trabzonspor sürpriz bir şekilde rotayı İngiltere’ye kırdı.





Transfer gündemine Marcelo, Boateng, Kjaer, gibi stoperlere alan Trabzonspor sürpriz bir şekilde rotayı İngiltere’ye kırdı. Crystal Palace’ın Fransız savunmacısı Mamadou Sakho ile pazarlık masasına oturan Fırtına, 29 yaşındaki tecrübeli ismin kararını bekliyor. Şartlarda anlaşma sağlanırsa Fransız savunmacı kiralık olarak Trabzonspor formasını giyecek. Aksi bir durum yaşanırsa yönetim diğer alternatiflere yönelecek.

Ligin ilk yarısında çok atan ancak çok da gol yiyen Trabzonspor, bu sorunu kökten çözmeye kararlı. Savunmanın ortasına lider bir stoper transfer etmeyi planlayan Bordo-Mavililer, Marcelo Guedes, Andrea Ranocchia, Cheshmi, Boateng ve Simon Kjaer gibi isimleri gündemine almıştı. Bu oyuncular ve menajerleriyle temasları sürdüren transfer komitesi, sürpriz bir kararla rotayı İngiltere’ye kırdı.

Hedefteki isim Mamadou Sakho. Crystal Palace’ın oyuncusu olan Sakho daha önce de gündeme gelmiş ancak Marcelo isminin öne çıkması nedeniyle rafa kaldırılmıştı. Yeni hoca Hüseyin Çimşir’in de onayıyla Londra’ya çıkarma yapan Bordo-Mavili kurmayların Sakho’un kulübü Crystal Palace ile pazarlık masasına oturduğu öğrenildi.

Beğendim
13
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap