SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Liverpool Uğurcan Çakır için geliyor! Dev teklif...

Liverpool Uğurcan Çakır için geliyor! Dev teklif...

04 Mayıs 2020 Pazartesi - 16:21




Trabzonspor altyapısından yetişen ve iki sezondur ortaya koyduğu performansla herkesi kendine hayran bırakan Uğurcan Çakır'ın yeni durağı Premier Lig olacak gibi. İngiliz basını, Liverpool'un, Alisson Becker'in yedeği olarak Uğurcan'ı kadrosuna dahil etmek istediğini ve İngiliz ekibinin en büyük hedefinin Trabzonsporlu kaleci olduğunu yazdı.





Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır Avrupa'nın radarında. Liverpool, Sevilla ve Everton'un ilgilendiği Uğurcan'a son olarak Tottenham'ın talip olduğu ve Londra ekibinin genç kaleci için oldukça istekli olduğu iddia edilmişti. Fakat Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan ve şu anda dünyanın en iyi takımı olarak lanse edilen İngiliz devi Liverpool'un, Uğurcan Çakır aşkı yeniden alevlendi. 

Sportslens. com sitesi, Ada devinin, genç kaleciyi transfer etmekte çok ısrarcı olduğunu yazdı. Liverpool'un Alisson Becker'in yedeği olarak Uğurcan'ı kadrosuna dahil etmek istediği ve İngiliz ekibinin en büyük hedefinin milli eldiven olduğu aktarıldı.

Beğendim
9
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap