SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Lille'den Yusuf Yazıcı'ya övgü: "Müthiş sol ayağı ile bizi şampiyon yapacak!"

Lille'den Yusuf Yazıcı'ya övgü: "Müthiş sol ayağı ile bizi şampiyon yapacak!"

06 Ağustos 2019 Salı - 12:00




Fransa'nın Lille kulübü Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıyı transfer ettiğini övgü dolu sözler ile açıkladı.





2024 yılına kadar sözleşme imzlayan genç yıldız için resmi internet sitesinde açıklama yayınlayan Lille kulübü, Yusuf Yazıcı'nın şampiyonluklar yaşayacağından bahsetti.

İşte o açıklamalar:

Trabzon'da doğdu...

22 yıl önce Türkiye'nin kuzeydoğusunda dünyaya gelen Yazıcı, Trabzonspor'un altyapı ürünü. Alt yaş kategorilerinin tamamından A takıma yükselene kadar gayretle oynadı. Daha 18 yaşında iken Trabzonspor için sahneye çıktı. O zamanlardan bu yana Trabzonspor'u en iyi noktalara taşıdı.

Doğal olarak Milli Takım'ın kapıları da açıldı. En son oynadığı Milli maçta Zeki Çelik ile beraberdi ve takımın kilit isimlerinden biri olarak nitelendiriliyor.


Sol ayağının kalitesi...

Bir oyun kurucu profilinden bir koşucuya dönüşebilen Yusuf Yazıcı, mükemmel uzun ve kısa geçişleriyle zarif ve teknik bir oyuncudur. Vizyonu ve göze çarpan kalitesi onu Türk futbolunun en güzel potansiyellerinden biri haline getiriyor. Takımı ile oynadığı 100 karşılaşmanın ardından şimdi yeni şampiyonluklara yelken açacak. 

Yusuf Yazıcı'nın Lille'e transfer olması Genç yaşına rağmen üst düzeyde deneyime sahip nadir ve ümit verici bir profil olduğunu gösteriyor. Bu özelliği teknik direktör Christophe Galtier için avantaj sağlayacak.

Lille Yöneticisi Marc Ingla Yusuf Yazıcı ile alakalı, "Yusuf Yazıcı'nın Lille'e gelmesi memnuniyet vericidir. Genç bir transfer diyebilirsiniz ancak Yusuf; genç yaşına rağmen ülkesinde popüler ve ünlü bir oyuncu. Trabzonspor'da lider bir oyuncuydu ve Milli takımında bir parçası. Gelecek yıllarda müthiş sol ayağı ve mükemmel tekniği ile bizi ileriye taşıyacak. Bizimle gelişeceğinden, Ligue 1'de yeteneğini Losc Lille forması ile göstereceğinden eminiz. Ona başarılı olması için yardımcı olacağız. Tekrar takımımıza hoşgeldi."

 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap