SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Liege’in prensine Fırtına kancası

Liege’in prensine Fırtına kancası

22 Haziran 2023 Perşembe - 14:59




Belçika ekibi Standard Liege’de forma giyen Cihan Çanak, Trabzonspor’un yakın takibinde.





Trabzonspor, Belçika futbolunun yeni prenslerinden birisi olarak gösterilen gurbetçi Cihan Çanak’ı yakın takibe aldı. 18 yaşındaki 10 numarayı kulübü Standard Liege 1 yıllık kiralamaya sıcak bakıyor. Bordo-Mavililer ise sözleşmeye satış opsiyonu koydurmak istiyor. Cihan Çanak bu sezon Jupiler Pro League’de 29 maçı çıktı, 1 gol 3 asitlik performans sergiledi. Cihan Çanak’ın piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösteriliyor.

YENİ sezon öncesi kadrosuna önemli isimleri katmak için yoğun bir çaba harcayan Trabzonspor, genç oyuncuları da ‘es’ geçmiyor. Bordo-Mavililerin, Belçika’nın Standard Liege takımında forma giyen aslen Trabzonlu 18 yaşındaki Cihan Çanak’ı takip ettiği ortaya çıktı. Asıl mevki 10 numara olan Cihan Çanak, sol ve sağ kanatta da görev yapabiliyor. Standard Liege’in Jupiler Pro League’de oynadığı 29 karşılaşmada görev yaptı. Cihan Çanak, 1 gol atıp 3 de asit yaptı. Belçika ekibinin yeni sözleşme imzalattığı Cihan’ı 1 sezonluğuna kiralamaya sıcak baktığı öğrenilirken, Trabzonsporlu kurmayların ise sözleşmeye satış opsiyonu maddesi koydurmak istediği ileri sürüldü. Çok yetenekli bir oyuncu olan Cihan Çanak’ın piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösteriliyor.
 
Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap