SON DAKİKA
SON DAKİKA


Taraftar takımı sevmiyor mu?
13.02.2024

Trabzonspor Hatayspor karşısında performans olarak, oyun olarak çok iyi oynadı ve mükemmel bir galibiyet aldı. Son haftalarda oynanan en iyi futbolla oy nadı. Bakalım maçta neler oldu? 


1. Trabzonspor’da yeni transfer Meuiner sağ bek Mehmet’ten çok daha iy i olduğunu iki maçta bize gösterdi ve sağ tarafa hareket getirdi. Trabzonspor

hem Visca hem de Meuier ile sağ tarafı çok daha iyi kullanmaya başladı. Sol tarafta da Trezeguet çok istekli ve mücadeleci. Oyunu hiç bırakmıyor, oyuna hiç küsmüyor ve %100 kapasitesini ortaya koy uyor. Fakat son dokunuşlarda son paslarda ve son hareketlerde maalesef istediğini yapamadığı için başarılı olamıyor.

2. Trabzonspor’da defans rakibe hiç pozisyon vermedi. Bu bence galibiyetten çok daha önemliydi. İki bek bugün iyi oynadı. Hem alan markajında hem de adam markajında başarılıydılar. Ve rakibin ataklarında ters kademeye girerek stoperleri çok rahatlattılar. Stoperler de beklerin iyi oyununa bugün ayak uydurunca kusursuz bir savunma performansı ortaya koyuldu ve Trabzonspor gol yemeden maçı tamamladı.


3. Trabzonspor takım halinde iy i oynadı, özellikle orta sahada Mendy ve Berat da çok başarılıydı. Baktığımız zaman bloklar arasında kopma olmadan, rakibe boş alan bırakmadan, rakibin yaptığı bütün kontr ataklara anında tehlikeye gelmeden müdahale edildi. Bugün Trabzonspor’un bir diğer artısı ise futbolun gizli silahı olarak bilinen dönen topları alması ve yeniden topun hakimi olması oldu. 4. Trabzonspor’da oyuncu kadrosu yetersiz, takviyeye ihtiyaç var. Mutlaka gelecek sezonun planlamasının yapılması gerekiyor. Bu süre.te Abdullah hocanın genç oyunculara şans vererek gelecek sezonun kadrosunu oluşturması gerekiyor. Enis Destan g ibi, Kerem Şen, Göktan g ibi oy unculara Abdullah Avcı şans vererek onları kazanmaya çalışıyor. Bu da kulübün geleceği açısından çok değerli ve önemli. Sonuç olarak, Trabzonspor bugün iyi futbolla ve iyi bir oyunla çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Trabzonspor bugün iyi oynar, yarın kötü oynar, bunlar futbolun içerisinde hep olmuştur ancak taraftarın takıma küsmemesi gerekiyor. Bugün bakıyoruz tribünler bomboş... Taraftar dediğin kötü günde de takımın yanında olur. Taraftarlardan ricamız bu takıma sahip çıksınlar ve her maçta o tribünleri hınca hınç doldursunlar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap