SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Lemi Çelik; Taraftar tribünü doldurdun gerisini takıma bıraksın

Lemi Çelik; Taraftar tribünü doldurdun gerisini takıma bıraksın

05 Mayıs 2019 Pazar - 11:52




Yazarımız Lemi Çelik, Trabzonspor-Kayserispor maçını Karadeniz’e değerlendirdi





TRABZONSPOR’UN eski futbolcusu ve yazarımız Lemi Çelik, yarın oynanacak olan Trabzonspor-Kayserispor maçını gazetemize değerlendirdi. Kayserispor maçında Trabzonspor taraftarlarının tribünleri doldurması gerektiğini söyleyen Çelik, “Bu kadar altyapıdan çıkan oyuncularla kurulan Trabzonspor’u bütün taraftarların desteklemesi lazım. Oyuncularına sahip çıkması gerekiyor. Destek şart, önce taraftar” dedi.

KAYSERİSPOR’UN Trabzonspor karşısında şansı olmadığını da söyleyen Lemi Çelik şu ifadeleri kullandı; “Trabzonspor her zamanki gibi topa sahip olacak. Topu rakibe vermeyecek. Oyunun kontrolünü tamamı ile elinde bulunduracak. Top kayıpları ve pas hatalarını az yapacak. Hızlı hücuma çıkacak. Merkezden ataklar yapacak. Trabzonspor’a müsabakayı orta sahadaki yetenekli oyuncuların fazlalığı kazandıracak. Ünal Hoca mutlaka rakibi çok iyi analiz etmiştir. Rakibin zayıf yönlerini belirlemiş ve ona göre mutlaka ortaya bir oyun felsefesi ortaya koyacaktır. Trabzonspor da müsabakayı kazanacaktır.Abdülkadir Parmak’ın olmayışı takım için kayıptır umarım yeri dolar.”

TAKIMIN genel durumu hakkında da değerlendirmede bulunan Lemi Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; “İstanbul’daki ödül töreni tamamıyla ön yargılı bir takım insanların düşünce yapılarına özgü. Biraz da bu ödülleri verenler yandaşlık anlayışlarına göre ödül verdiler. Bu da törene gölge düşürdü. Bu durum hoş da karşılanmadı. Bu sporcuların ödülleri hak etmediği anlamına gelmez. Uğurcan, Hüseyin, Abdülkadir ve Yusuf… Bunların hepsi ödülü hak etmişlerdir.”




“TRABZONSPOR Fenerbahçe maçını yardımcı hakemin katkıları ile kaybetmiştir. Ekuban’ın karnı ile aldığı topa uyduruk el vermiştir. Taca çıkan topu ise ayağıyla çabuk başlasın diye Fenerbahçeli oyuncunun önüne atmıştır. Bu pozisyonun dönüşü gol olmuştur. Bu nedenle yardımcı hakem Trabzonspor’un 2 puanını çalmıştır.” “TRABZONSPOR yönetiminin kafasında Ünal Karaman’dan başka teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Ünal Hoca zorluklara ve sıkıntılara rağmen başarılı bir takım ortaya çıkarmıştır. Yönetimin Ünal Hoca ile anlaşacaklarını umut ediyorum. Doğrusu da budur. Hem de uzun vadeli anlaşmaları gerekir.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap