SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Konyaspor 0 - 1 Trabzonspor

Konyaspor 0 - 1 Trabzonspor

23 Aralık 2019 Pazartesi - 21:01




Süper Lig'in 16. haftasının kapanış gününde Trabzonspor deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'la karşılaştı. Zirveyi yakından ilgilendiren bu kritik mücadeleyi bordo-mavililer golcü futbolcusu Sörloth'un attığı golle 1-0 kazanarak zirve yolunda önemli bir 3 puanın sahibi oldu.





Trabzonspor zorlu Konyaspor deplasmanından 3 puanla döndü. Fırtına bu galibiyetle puanını 29'a yükselterek Süper Lig'de 3'üncü sıraya yerleşti. İttifak Holding Konyaspor ise kötü gidişatına bu maçta da dur diyemedi ve 15 puanla 15'inci sırada kaldı. Bordo-mavili takıma galibiyet geitren golü 37. dakikada Alexander Sörloth kaydetti. Konyaspor'da 82. dakikada Ömer Ali Şahiner ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

SÖRLOTH DURMUYOR!

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Alexander Sörloth durmuyor. Norveçli futbolcu, İttifak Holding Konyaspor'u da boş geçmeyerek Süper Lig'deki gol sayısını 10'a yükselterek gol krallığı yarışındaki iddiasını sürdürdü.

KONYASPOR'UN ÖNLENEMEZ DÜŞÜŞÜ SÜRÜYOR

İttifak Holding Konyaspor'da düşüş devam ediyor. Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Aykut Kocaman'ın Konyaspor'u ligdeki kötü serisini bu maçta da sürdürerek üst üste 9'uncu maçından da galibiyet çıkaramadı.


Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap