SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kasımpaşa - Trabzonspor maçına Yusuf Erdoğan damgası!

Kasımpaşa - Trabzonspor maçına Yusuf Erdoğan damgası!

04 Mart 2021 Perşembe - 17:46




Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Mücadelede Yusuf Erdoğan'ın damga vurdu. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan hakemlere tepki geldi.





Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Trabzonspor, son maçına göre ilk 11'de tek değişiklikle sahada yer aldı. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, 27. haftada Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın kadrosunda bulunan oyunculardan Flavio da Silva'yı yedeğe çekti. Tecrübeli teknik adam, Kasımpaşa karşısında bu futbolcunun yerine Abdulkadir Parmak'ı görevlendirdi. Trabzonspor müsabakaya Uğurcan Çakır, Marlon Xavier, Vitor Hugo, Edgar le, Serkan Asan, Berat Özdemir, Abdulkadir Parmak, Caleb Ekuban, Anastasios Bakasetas, Anthony Nwakaeme ve Djaniny Samedo 11'i ile çıktı.

Djaniny gollerine devam ediyor

Trabzonspor 24. dakikada Djaniny'nin golüyle öne geçti. Sezon başında bonservissiz kadroya dahil edilen golcü futbolcu, bu sezon çıktığı 22 müsabakada 5. golünü kaydetti.Djaniny, daha önce Konyaspor, Gençlerbirliği ve Başakşehir ağlarını sarsmıştı.

Penaltı kararı

Yusuf Erdoğan sağ taraftan içeri girdi. Yusuf'un çıkardığı topa Berat elle müdahale edince hakem penaltı düdüğünü çaldı.

Yusuf Erdoğan sevinmedi

Kasımpaşa, 38. dakikada Yusuf Erdoğan'ın penaltı golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Yusuf, eski takımına karşı attığı gole sevinmedi.

Abdullah Avcı'dan tepki

İlk yarının bitiş düdüğünün ardından Abdullah Avcı sahaya girdi ve hakem Abdulkadir Bitigen'in yanına giderek itirazlarda bulundu.


 Kasımpaşa'da 2 değişiklik

Kasımpaşa'da ise geride kalan haftada Göztepe ile oynanan maçın kadrosunda 2 değişiklik yapıldı. Göztepe maçında kırmızı kart gören Derrick Luckassen ile gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Aytaç Kara, Trabzonspor maçının kadrosunda yer almadı. Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, bu futbolcuların yerlerine Danny Drinkwater ile Dusko Tosic'e forma verdi. Bu arada Kasımpaşa'da devre arasında transfer edilen Drinkwater ilk kez bir maça ilk 11'de başladı. Lacivert-beyazlı ekip maça Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Dusko Tosic, Tomas Brecka, Oussama Hadadi, Loret Sadiku, Danny Drinkwater, Haris Hajradinovic, Kristijan Bistrovic, Yusuf Erdoğan ve Kevin Varga ile çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap