SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karadeniz'den TFF'ye öneri; 'Maçlar aynı gün aynı saatte oynansın'

Karadeniz'den TFF'ye öneri; 'Maçlar aynı gün aynı saatte oynansın'

Karadeniz Özel

07 Mayıs 2019 Salı - 16:09




Karadeniz Gazetesi öneriyor...





32’nci haftada Rizespor-G.Saray maçı Cumartesi, Konyaspor-Trabzonspor ve Başakşehir-A.Gücü karşılaşmaları pazar günü oynanacak. Beşiktaş- Konyaspor mücadelesinin tarihi ise 13 Mayıs Pazartesi. Daha şimdiden bu karşılaşmalar için komplo senaryoları yapılmaya başladı. Oysa tüm maçlar aynı saatte oynansa ne bu dedikodular üretilecek ne de kimsenin aklında bir soru işareti olmyacak.

Biz de diyoruz ki; tüm şaibeleri ortadan kaldırmak adına Türkiye Futbol Federasyonu akılcı bir karar alsın. 32’nci haftada tüm maçları aynı gün ve saatte oynatsın. Böylece kafalardaki acabalar da kalksın.

Süper Lig'in bitime artık 3 maç kaldı. Ligin hem üstü hem de altı deyim yerindeyse ‘Ateş Cemberi’. Galatasaray’ın Beşiktaş’ı yenmesiyle şampiyonluk yarışı farklı bir hal aldı. Sarı-Kırmızılılar averajla da olsa liderlik koltuğuna oturdu. Ancak asıl büyük kapışma son 3 haftada yaşanacak. Bu haftadan itibaren her 90 dakika takımlar adına hayati önem taşıyacak. Türkiye Futbol Federasyonu’nun maç günleri ve saatleri şimdiden tartışma yarattı. Nedeni ise zirve iddiasında olan takımların maçlarının farklı günlerde oynanacak olması. Futbolseverler bu duruma sosyal medya üzerinden tepki gösteriyor. Diyorlar ki; TFF böyle bir uygulama yaparak şikenin ve teşviğin önünü açıyor. Acilen geri adım atmalılar. Aksi halde bu dedikoduların ardı arkası kesilmez.

Lider Galatasaray Rize ile cumartesi günü oynayacak. Başakşehir-A.Gücü ve Konyaspor-Trabzonspor maçları pazar günü ve farklı saatlerde. Beşiktaş’ın Alanyaspor maçı ise pazartesi oynanacak. Bu doğru bir uygulama değil. TFF, zirve iddiasında olan takımları aynı gün ve aynı saatte oynatmalı. Uygulama düşecek takımlar için de geçerli olmalı. Onların maçları da yine aynı gün ve aynı saatte oynanmalı.” Tüm spor kamuoyu böyle düşünürken TFF’nin farklı bir uygulamaya gitmesi elbette spekülasyonları artıracak. Biz de bu konuyla ilgili TFF yönetimine sesleniyoruz ve diyoruz ki; bu anlıştan vazgecin. Tüm macları aynı gün ve aynı saatte oynatın. Böylece tüm komplo senaryoları son bulsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
TFF

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap