SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karadeniz, çok özel toplantının perde arkasını açıklıyor! ''Trabzonspor'a karşı biraz saygın varsa görevi bırak''

Karadeniz, çok özel toplantının perde arkasını açıklıyor! ''Trabzonspor'a karşı biraz saygın varsa görevi bırak''

Karadeniz Özel

02 Mart 2023 Perşembe - 10:55




Trabzonspor'da önceki gün olağan dışı bir toplantı gerçekleşti... Zaman zaman gerginleşen buluşmada kılıçlar çekildi, herkes eteğindeki taşları döktü... Hedefte ise başkan Ahmet Ağaoğlu vardı...





''GÖREV SÜREM BİTENE KADAR BURADAYIM''

Bordo- mavili kulüp dün apar-topar bir araya geldi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan toplantıya İstanbul'dan görüntülü katıldı. Diğer yöneticiler ise Trabzon'dan dahil oldu.

Konu; son dönem yaşanan başarısızlıklar, kulübün batma noktasına gelen ekonomisi ve elbette bu işlerin baş sorumlusu Ahmet Ağaoğlu idi. Ortak görüşün; bu kaos ortamından kurtulmak için Olağanüstü Genel Kurul olduğu toplantıda ortamın bir anda gerildiği öğrenildi.

Bir yöneticinin, "Kişisel hareket etmen, tek başına karar vermen yüzünden bu hallere düştük. Görevi bırak. Genel Kurula gidelim. Bu hem bizim için hem de Trabzonspor için en sağlıklı karar olur. Kulübe daha fazla zarar verme" dediği ifade edildi.

Ahmet Ağaoğlu'nun ise bu sert çıkışa, "Beni kongre üyeleri seçti. Görev sürem bitene kadar buradayım. Hodri meydan" sözleriyle karşılık verdiği kaydedildi. 3 saati aşan toplantıdan bir sonuç çıkmadı.

Ancak görünen o ki, bu şok olay Trabzonspor’da yangının ilk kıvılcımı oldu. Gelecek günlerde çok sıcak gelişmelerin yaşanacağı ve bu sürecin seçime doğru gideceği açık bir şekilde görülürken, ‘Olağanüstü Kongre artık kaçınılmaz’ görüşleri ağır basmaya başladı.

Beğendim
7
Sevdim
3
Beğenmedim
12
Üzgün
4
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap