SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kafayı Sörloth’a taktı! 500 milyon euro

Kafayı Sörloth’a taktı! 500 milyon euro

25 Nisan 2020 Cumartesi - 12:40




Newcastle’ı satın almak için hazırlanan Suudi Veliaht Prensin Muhammed Bin Salman’ın, hedefindeki oyuncularla ilgili bir rapor hazırlandı





Bir süredir Sörloth’u, Real Madrid başta olmak üzere Avrupa’dan devlerinin izlediği iddia ediliyordu. Bahsedilen rakamlar ise 45 milyon euro’lar civarındaydı. Ancak 500 milyon euro’luk bir transfer bütçesiyle futbol piyasanın altını üstüne getirmesi beklenenen Prens Salman’ın Sörloth için çok uçuk rakamlar ödeyebileceği konuşuluyor.

SÖRLOTH’UN ÖZEL UÇAĞI TÜRKİYE’DEN GÖNDERİLDİ

Trabzonspor’da Alexander Sörloth önceki akşam saatlerinde gelerek karantinaya girdi… Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun beklediğinden 2 gün sonra Trabzon’a gelen Norveçli oyuncu 14 gün boyunca karantinada kalacak. Süreci 6 Mayıs’ta sona erecek. 3 Mayıs’tan itibaren çalışmalara başlamayı düşünen Trabzonspor’un sosyal mesafeli idmanlarında 4 gün sonra yerini alabilecek.

Sörloth’un 15 bin euro’ya geldiği özel uçağın masrafının ise Trabzonspor tarafından ödediği, uçağın direkt Türkiye’den gönderildiği bildirildi.

Beğendim
6
Sevdim
3
Beğenmedim
4
Üzgün
4
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap