SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte Nwakaeme'nin Trabzonspor forması giyeceği ilk maç

İşte Nwakaeme'nin Trabzonspor forması giyeceği ilk maç

28 Aralık 2023 Perşembe - 13:18








Bordo-mavili taraftarların ara transfer döneminde takıma katılmasına kesin gözle baktığı Anthony Nwakaeme konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Yönetimin, “Bonservisini al gel” dediği Nijeryalı sol kanat kulübüyle pazarlıkları sürdürüyor. Nwakaeme, Al-Fayha ile sözleşmesini feshederse, Trabzon’a gelecek ve 11 Ocak’tan itibaren Trabzonspor formasını giyecek. 33 yaşındaki yıldız oyuncu, bir aksilik yaşanmazsa 14 Ocak’ta oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında formasına kavuşacak.

BAŞKAN Ertuğrul Doğan’ın, “Bonservisini kendi alırsa ocak ayında transfer edeceğiz” açıklamasını yaptığı Anthony Nwakaeme konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavili taraftarların sabırsızlıkla beklediği Nwakaeme için kulübü Al-Fayha’nın bonservis bedeli talebinde bulunduğu öne sürüldü. Alacaklarına karşılık Al-Fayha’dan bonservisini talep eden Nwakaeme’nin bu sorunu çözmek için kulübüyle pazarlık halinde olduğu kaydedildi. Nwakaeme, Al-Fayha ile sözleşmesini feshederse, Trabzon’a gelecek ve 11 Ocak’tan itibaren Trabzonspor formasını giyecek. 33 yaşındaki yıldız oyuncu, bir aksilik yaşanmazsa 14 Ocak’ta oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında formasına kavuşacak. Bilindiği gibi ara transfer dönemi 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te tamamlanacak.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
13
Sevdim
10
Beğenmedim
10
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap