SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte benim takımım!

İşte benim takımım!

12 Kasım 2017 Pazar - 08:55




Antalya kampında takımda hedeflerine ulaşan deneyimli teknik adam, “Oyuncularımızı gördük ve tanıdık. Bundan sonra daha iyi bir takım izlettireceğiz”





Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Antalya kampında takıma istediği oyun sistemini aşılarken, en önemli amacı kaynaşmayı sağladı ve kendini bırakmış oyuncuları yeniden kazandı. Takım içerisindeki rekabeti arttıran Çalımbay, antrenmanlarda oyuncuların ortaya koyduğu kazanma hırsı sonrası “İşte benim takımım” yorumunu yaptı. Çalımbay, “İyi yoldayız. Takımda kazanma arzusu iyi seviyelere geldi. Bu, gelecek için bizi umutlandırdı” dedi.

Bugün sona erecek olan Antalya kampında önemli izlenimler edindiklerini ancak henüz tüm eksikleri gidermediklerini söyleyen Çalımbay, “Hedeflerimize ulaşmak o kadar kolay olmayacak. Yolumuz uzun. Bu yolda el ele vererek zorlukları aşacağız” yorumunu yaptı. Deneyimli teknik adam, Trabzonspor’un ayağa kalkacağını ifade ederek “Osmanlıspor maçıyla bizim için lig yeniden başlayacak. Buna inanıyorum” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap