SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İsmail Kartal üzerini çizdi! Abdullah Avcı transferine onay verir mi?

İsmail Kartal üzerini çizdi! Abdullah Avcı transferine onay verir mi?

05 Kasım 2023 Pazar - 14:49




Transfer sezonunda Andre Gomes'i Fenerbahçe'ye getirmek için ciddi ciddi çalışan menajer ortaklı sosyal medya hesapları bunu başaramayınca Ocak ayı için gözünü Trabzonspor'a dikti. Gözler Abdullah Avcı'ya çevrildi.





Menajer ortağı olduğu herkes tarafından bilinen bazı sosyal medya hesapları Fenerbahçe'ye transferin son günlerinde Andre Gomes'i getirmeye çalıştı... ancak İsmail Kartal, "transfer olsun diye transfer olmaz" diyerek Portekizli oyuncunun üzerini çizdi. Transfer gerçekleşmedi. Şimdi de aynı hesaplar Trabzonspor'a baskıya başladı.

FORMA ŞANSI BULAMADI

Andre Gomes geride kalan 10 Premier Lig haftasında sadece 1 maçta kadroya alındı. Sezonun ilk maçında yedek bekledi. Kulübeden çıkamadı. Sonrasında ne ligde ne de kupada kadroya giremedi.

FENERBAHÇE OLMADI, HEDEFTE TRABZONSPOR VAR


Sezon başında Andre Gomes'i Fenerbahçe'ye getşrmek için "baskı ortamı" yaratmaya çalışan sosyal medya yeniden atakta. Bu kez hedefleri Trabzonspor. Orta sahaya takviye yapmak zorunda olan bordo-mavililerin 30 yaşındaki Portekizli oyuncuyu alması yönünde baskı yapıyorlar.

GÖZLER ABDULLAH AVCI'DA

Trabzonspor'da transfer kararı tamamen Abdullah Avcı'ya kalmış durumda. Daha önce Everton'dan Gbamin'i getiren ama büyük hayal kırıklığı yaşayan Avcı'nın Andre Gomes önerisine ne cevap vereceği ilerleyen günlerde daha net şekilde ortaya çıkar.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
8
Üzgün
7
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap