SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İngiliz ekibi Bakasetas'a kanca attı ama!

İngiliz ekibi Bakasetas'a kanca attı ama!

09 Aralık 2023 Cumartesi - 15:09




İngiliz ekibi Trabzonspor'un yıldızına kanca attı ama... Maaşını bile ödeyemeyiz





İngiliz ekibi Trabzonspor'un yıldızına kanca attı ama... Cardiff City’nin Türk Teknik Direktörü Erol Bulut’tan Anastasios Bakasetas transfer iddialarına yanıt geldi. Maaşını bile ödeyemeyiz...

Cardiff City'nin Türk Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas için yapılan transfer iddialarını yalanladı.

Bulut, "O harika bir oyuncu. Bizim için harika bir katkı olur. Birincisi onu Trabzon'dan almak büyük bir paraya mal olur. Özgür olsa bile maaşını ödememiz mümkün değil. Ocak ayında 3-4 transfer yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yunan orta saha oyuncusunun, birçok Avrupa liginden teklif almasına rağmen reddetmesi, takım sabrını taşırdı. Almanya, İtalya ve Yunanistan liginden birçok talibi olan orta saha oyuncusunun bu nedenle Trabzonspor'da devam etmek istemediği öğrenilmişti.

Öte yandan, 30 yaşındaki Bakasetas için Beşiktaş'ın devreye girebileceği iddia edildi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap