SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İnadı bırak kongre ateşini yak!

İnadı bırak kongre ateşini yak!

23 Ekim 2017 Pazartesi - 08:56




Sahada, masada ve kasada Trabzonspor’a dip yaptıran Usta ve yönetimi bir inat uğruna kulübün altını oyuyor. Bordo-Mavili camia bir an önce olağanüstü





HAYAL KIRIKLIĞI

Trabzonspor’da her şey toz duman. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Yeni Malatya yenilgisiyle beraber 6 yöneticinin toplu halde istifa etmesiyle camiada Başkan Muharrem Usta’nın kulübü genel kurula getirmesinin kaçınılmaz olduğu fikri oluştu. 50. yılda hedefini şampiyon olarak belirlemesine rağmen 9. haftanın sonunda alt sıralarda kendine yer bularak taraftarları hayal kırıklığına uğratan Usta ve ekibi camianın hedefi haline geldi.

HER YERDE ÇÖKÜNTÜ

Sahada, masada ve kasada Trabzonspor’a dip yaptıran Usta ve yönetiminin bir inat ve hırs uğruna kulübün altını oyması tepkileri beraberinde getiriyor. Taraftarların istifa seslerine kulaklarını tıkayarak yollarına hiçbir şey yokmuş gibi devam etmek isteyen Usta’nın bu yanlış karardan dönerek gereğini yapması isteniyor. Sezona daha 9. haftada havlu atan Karadeniz ekibinde yönetim anlamında yeni bir heyecan ve kan değişikliğinin yaşanması gerektiği vurgulanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap