SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hocamıza sözümüz var en iyi stoperi alacağız

Hocamıza sözümüz var en iyi stoperi alacağız

Karadeniz Özel

15 Ocak 2020 Çarşamba - 17:10




Bu sözlerin sahibi transfer komitesinin en yetkili isimlerinden birisi





Trabzonspor'da camia ve taraftarın merakla beklediği stoper transferi için en yetkili isimden açıklama geldi. Badou Ndiaye transferini adeta tek başına bitiren bu yönetici, stoper için de heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Önemi isimlerle görüştüklerini dile getiren Bordo-Mavili kurmay, “Taraftarımız biraz sabretsin. Onları mutlu edecek, takıma katkısının maksimum olacağına inandığımız bir yıldız ile görüşüyoruz. Küçük detayları halledip bu transferi açıklamayı planlıyoruz” ifadesini kullandı.

Yetkili isim yıldız stoperin adını konusunda ise adeta ser verip sır vermedi. Ancak Trabzonspor transfer komitesi geçtiğimiz hafta İngiltere’ye bir çıkarma gerçekleştirmiş ve burada Crystal Palace’ın Fransız stoperi Mamadou Sakho için kulübü ve menajeriyle bir araya gelmişti. Oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamayı planlayan Bordo-Mavililer, daha önce önemli sakatlıklar yaşayan Sakho için detaylı bir sağlık taraması yapacak.

Fransız savunmacının yanı sıra, bonservisi elinde olan eski Başakşehirli Manuel da Costa, İnter’in deneyimli stoperi Andrea Ranocchia, Southampton'ın savunmacısı Maya Yoshida, Valencia'nın Arjantinli stoperi Ezequile Garay ve Sevilla'nın Portekizli savunmacısı Daniel Carriço da Fırtına’nın listesinde yer alan isimler.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
3
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap