SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Her maç final!

Her maç final!

22 Kasım 2017 Çarşamba - 07:00




Osmanlıspor galibiyetiyle çıkışa geçen Bordo-Mavililer Sivasspor’u da gözüne kestirdi. Karadeniz ekibi rakibini de devirerek yoluna kayıpsız ilerlemek





HESAP BELLİ

Osmanlıspor engelini zorda olsa geçerek haftayı 3 puanla kapatan Trabzonspor’da gözler Sivasspor karşılaşmasına çevrildi. Bordo-Mavililer rakibini devirerek yoluna kayıpsız ilerlemenin hesaplarını yapıyor. İlk yarının bitimine kadar önüne çıkacak engelleri aşmak isteyen Karadeniz ekibi zorlu deplasmanda kazaya uğramak istemiyor.

İŞİMİZİ İYİ YAPARSAK

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ligde hiçbir maçın garantisinin olmadığını ifade ederek, “Hiç bir takım tabiri caizse çantada keklik değil. Bu nedenle rakibi ligdeki durumuna göre asla değerlendirmiyoruz. Biz takım olarak sahada işimizi iyi yaptığımız sürece bir sorunla karşılaşmayız. Sivasspor karşısında da kazanma isteğimiz rakibimizden daha fazla olup sonuca gideceğimize inanıyorum” diye konuştu.

KÖTÜ SÜRPRİZ OLMAZ


İlk yarıda kalan maçları kazanmak için kendilerine bir hedef belirlediklerini dile getiren Çalımbay, “Osmanlıspor karşısında istediğimizi elde ederek bu yolda ilk adımı attık. Her maçı final olarak bakarak Trabzonspor kimliğiyle rakiplerimiz karşısında mücadele edeceğiz. Umuyorum ki kötü bir sürprizle bu yolculukta karşı karşıya kalmayacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap