SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Haziran'da gelmeyen golcü yeniden kapıda! Trabzonspor'a Meksika'dan teklif var

Haziran'da gelmeyen golcü yeniden kapıda! Trabzonspor'a Meksika'dan teklif var

17 Kasım 2023 Cuma - 11:55




Meksika'dan Cruz Azul formasi giyen Ivan Morales için Trabzonspor iddiası yeniden gündemde.





Meksika'da Cruz Azul'la yaşadığı sorunlar nedeniyle forvet oyuncusu Iván Morales'i hedef adam haline geldi. Şilili oyuncu kulübün kurtulmak zorunda olduğu oyuncular listesinin başında yer alıyor.

ALT YAPIYA GÖNDERDİ

Liga MX'in Apertura 2023 turnuvasının sona ermesiyle birlikte Cruz Azul disiplinsiz davranışları nedeniyle 23 yaş altı kadrosuna gönderdiği Morales'e takım arıyor.

HEM KULÜP HEM OYUNCU GERİ ADIM ATMIYOR


Yerel medya her iki tarafın da "birbirine çok kötü bir şekilde zarar verdiği" haberleriyle çalkalanıyor.

KULÜBÜ HEMEN SATMAK İSTİYOR

Cruz Azul'un diğer takımlarda yaratacağı ilginin az olması nedeniyle milli hücum oyuncusunu bir an önce satma niyetiyle çalışmalar yaptığını yazılıyor.

TRABZONSPOR DEVREDE

Şili'den AND Radyo'nun haberine göre; yaz transfer zamanında Morales için Arjantin'den San Lorenzo ve Türkiye'den Trabzonspor teklif vermişti. Ancak bu transfer gerçekleşmedi. Sonunda Meksika takımının kadrosunda kaldı. Cruz Azul yeniden bu takımların kapısını çalacak. Özellikle Trabzonspor'un zamanında istekli oluşu 24 yaşındaki Şilili forvetin yolunu Türkiye'ye çevirebilir. Yeni teknik direktör Abdullah Avcı'nın genç, yetenekli, gelecek vadeden futbolculara verdiği önemin de bu transferin mümkün olması ihtimalini güçlendiriyor. Menajerler aracılığıyla teklif iletildi. Ocak ayı gelmeden el sıkışılması planlanıyor.

HABER: EROL TAŞKIN


Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap