SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hamsik, Trabzonspor’u bir dertten daha kurtardı!

Hamsik, Trabzonspor’u bir dertten daha kurtardı!

14 Kasım 2022 Pazartesi - 17:15




Trabzonspor’la sözleşmesi feshedilen Anders Trondsen, IFK Göteborg’a transfer oldu… Norveçli oyuncunun İsveç ekibine gitmesinde Trabzonspor’dan önce bir dönem Göteborg’ta oynayan Hamsik’in ciddi bir payının olduğu ortaya çıktı. İsveç’in Expressen gazetesine verdiği demeçe bunları itiraf etti.





Anders Trondsen'ın açıklamaları:

* Hamsik büyük bir yıldız, anlayabilirsiniz. Trabzon'a gideceği belli olunca Türkler iyice çıldırdı. Büyük bir kargaşa vardı. Ancak şüphesiz bir yıldız olmasına rağmen çok mütevazı ve düzgün bir adam.

* Türkiye’ye İsveç'ten geldiğini biliyordum. Sonra biraz İskandinavya hakkında konuştuk. IFK'den, Göteborg'dan ve her şeyden çok sıcak bir şekilde bahsetti.

* O dönemde Türkiye'de değildim. Bu yüzden karar vermeden önce konuşmadık. Aslında hangi şartlarda olursa olsun, muhtemelen IFK Göteborg ve İskandinav futbolunu Hamsik’ten daha iyi anlıyorum.

Türkiye'de geçirdiğim dönemi şu şekilde özetleyebilirim: Dizimdeki sakatlık gerçekten çok ciddiydi. Oraya gittiğimde ilk dönem çok iyi geçti. Ama diz sakatlığım beni 2020/21 sezonunun dışında tuttu. Geri dönüş yolunda savaştım. Maçlar oynamaya başladım. Her şey iyi hissettirdi. Ancak böyle bir yaralanmadan sonra burada ve orada küçük şeyler yapmanız alışılmadık bir şey değil ve bunu yaptım.


* Genel olarak, Türkiye'de geçirdiğim zamandan hala memnunum. Sakat olmadığım sürece çok oynadım. Ligde şampiyonluğun kazanılmasına katkıda bulundum. Harika bir deneyimdi. Umarım Göteborg'da da benzer bir deneyim yaşarım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap