SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hamsik önerdi, Trabzonspor harekete geçti! Lubomir Satka operasyonu!

Hamsik önerdi, Trabzonspor harekete geçti! Lubomir Satka operasyonu!

17 Haziran 2023 Cumartesi - 15:45




Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Marek Hamsik'in önerisiyle Slovak stoper için harekete geçtiği iddia edildi.





Trabzonspor, stoper transferi için çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.

Djiku’dan hâlâ beklediği cevabı alamayan Fırtına, Marek Hamsik'in kulübe önerdiği Lubomir Satka'yla masaya oturdu. Lech Poznan ile sözleşmesi biten 27 yaşındaki savunmacı bordo-mavili takıma gelmeye hazır.

Joaquin Fernandez ve Mujakic gibi isimleri de takibini sürdüren Karadeniz devinde ibre Lubomir Satka'dan yana döndü. Slovak savunmacı için kurulan temasların olumlu ilerlediği ve tarafların büyük oranda anlaştığı öğrenildi.

SLOVAKYA MEDYASI YAZDI

Slovakya medyası, aktif futbol kariyerine son veren Marek Hamsik'in, Lubomir Satka'yı bordo-mavili takıma önerdiğini duyurdu. Kulüp kariyerinde 276 karşılaşmada süre alan 27 yaşındaki stoper, 11 gol 9 asistlik skor katkısı sağladı. 1.88 boyundaki yıldız; Newcastle United, York City, DAC Dunajska Streda ve Lech Poznan takımlarının formalarını terletti. Poznan ile Polonya'da şampiyonluk yaşayan Slovak futbolcunun kulübüyle sözleşmesi sona erdi.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap