SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hamsik Napoli’ye mi dönecek?

Hamsik Napoli’ye mi dönecek?

24 Haziran 2021 Perşembe - 07:26




Slovakya'nın kaptanı ve 2007-2019 yılları arasında eski Napoli oyuncusu olan Marek Hamsik , İspanyol 'AS' gazetesine özel bir röportaj verdi.





Röportajda ilginç sorulardan birisi, “Maradona’nın Napoli'deki gol rekorunu siz kırdınız. Onun ölümünü nasıl karşıladınız?” oldu. Cevabında; “Herkes yarı Napolili hissettiğimi biliyor. Aslında bir idolü, bir futbolcuyu ve Diego gibi bir adamı kaybetmek çok zordu. Hepimiz için çok şey ifade etti” dedi. “Napoli'yi özlüyor musun?” sorusuna da, “Çok, oraya gitmeyeli gerçekten uzun zaman oldu. Şehri ve arkadaşlarımı görmek için geri dönmek istiyorum” cevabını verdi. .

As gazetesi muhabirinin, “Napoli’ye dönüşün hakkında söylentiler var…” sorusuna ise Hamsik; "Bence böyle bir olasılık yok. Ben teklif etmedim. Hiçbir şey olmadığına inanıyorum. Napoli geleceğe bakıyor. Bu da doğru. Avrupa Şampiyonası'ndan önce tamamen buraya konsantre olmak için Trabzonspor ile anlaşmayı seçtim” dedi.

Beğendim
17
Sevdim
10
Beğenmedim
4
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap