SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > ‘Gucci Yusuf’ daha geldiği ilk gün davranışlarıyla Başkanı gömmüştü! Eller cepte başkan esas duruşta!

‘Gucci Yusuf’ daha geldiği ilk gün davranışlarıyla Başkanı gömmüştü! Eller cepte başkan esas duruşta!

26 Şubat 2023 Pazar - 17:27








Taraftarların ‘öz evlat’ olarak gördüğü ve bağrına bastığı Yusuf Yazıcı’nın geride kalan zaman diliminde Trabzonspor’a en küçük bir katkısının olmaması, deneyimli futbolcuya tepkiyi artırdı.

Yusuf Yazıcı’nın bu takıma sahip çıkmasını ve sahada o hırs ve istekle oynamasını beklediklerini dile getiren taraftarlar, “Yusuf’tan bir şey olmayacağı daha geldiği ilk gün verdiği görüntüden belli oldu. Karşısında onlarca mikrofon, yanı başında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu var. Yusuf, garip bir kıyafetle kameraların karşısında çıkmış elleri cebinde, babası yaşındaki Trabzonspor Başkanını hiçe sayıp açıklamalar yapıyor. Bizler, çocuklarımıza ‘idol’ olarak gösterdiğimiz Yusuf Yazıcı’nın bu tavrından rahatsızlık duyduk. Ama o garip bir vurdumduymazlık gösterip 15 milyonu aldı. Yan gelip yattı” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Beğendim
17
Sevdim
5
Beğenmedim
7
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap