SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gör Lucescu bunlar Türk evladı hemde Trabzonsporlu

Gör Lucescu bunlar Türk evladı hemde Trabzonsporlu

29 Kasım 2018 Perşembe - 13:05




Her fırsatta, ‘Türkiye’de oyuncu yetişmiyor, ben de mecburen gurbetçileri takip ediyorum’ diyen A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Trabzon





Oysa Trabzon’a gelse, bordo-mavili takımda forma giyen 5 genci seyretme imkanı bulacaktı. Bu durumu milli takımlarda antrenör olarak görev yapan ve Trabzonspor’da uzun yıllar forma giyen Ogün Temizkanoğlu’na sorduk. Eski Fırtına’dan çok konuşulacak yanıtlar aldık. İŞTE O SÖZLER: 

YARDIMCISI GELEBİLİRDİ

“LUCESCU’NUN Trabzonspor ve Fenerbahçe derbisi dururken Romanya’da maçları izlemesi işini ne kadar ciddiye aldığının bir göstergesi! Bu yaptığı çok yakışıksızdır. Yanlış adım atmıştır. Hadi kendi gelemedi, yardımcısını da gönderemez miydi? O gelir, gerekli raporları hazırlar ve Lucescu’ya sunabilirdi. Türkiye’de çok yetenekli oyuncular var. Dışarıdan kendi takımlarında oynamayan oyuncuları alacağına bizim kendi öz kaynağımızdan yetişenleri alsa, zaten bu durumda olmazdık. A Milli Takım o zaman daha başarılı olurdu.”

HEPSİ MİLLİ TAKIMDA OYNAR

TRABZONSPOR’UN gençleriyle ilgili de konuşan Ogün Temizkanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: Abdülkadir Ömür, Yusuf, Uğurcan, Hüseyin hepsi yetenekli isimler. Gelecekte daha iyi olacaklar. Milli Takım için kimse adam aramasın, bu çocukların hepsi A Milli Takım’da forma giyer. Hele Uğurcan beni çok heyecanlandırdı. Kendine bakar ve hocasının istediklerini yerine getirirse uzun yıllar Trabzonspor formasını giyer. O zaman kaleci aramamıza gerek kalmaz. 


Haber: Osman BAŞKIR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap