SON DAKİKA
SON DAKİKA


Belki de tarihin en kötü Trabzonspor’u
26.01.2024

Rizespor’a kendi evimizde yenilmiştik ilk maçta. Geçen hafta Galatasaray’a karşı çok ağır bir mağlubiyet aldık.

Bu iki sonucu da düşünürsek hem Rizespor’dan rövanşı almak hem de Galatasaray mağlubiyetini unutturmak için sahaya çıktı Trabzonspor. Şunu gördük ki belki de Trabzonspor, en iyi oynayan kadrolardan biri. Son dönemlerde en kötü oynayan takımlardan bir tanesi olmuş. Kulüp yöneticileri ve hoca sadece transfere odaklanmış… Sadece para harcamaya odaklanmış.

Bu oyuncuların performansını yükseltebilir miyiz diye bir düşünce yok. Trabzonspor’un zaten dünya kadar borcu var. Bu düşünce ile sorunları çözemezsiniz ki. Siz oyuncu geliştireceksiniz. Bu kulüp çok oyuncu yetiştirdi, çok oyuncu geliştirdi. Hiçbir zaman da böyle olmadı.

Bu şekilde elimizdeki değerleri de yok ediyoruz.

Oynadığımız takım Rizespor. Rizespor’u kutluyorum, aldığı sonuçlardan dolayı. İyi mücadale ediyorlar. Kompakt oynuyorlar. Siz de Trabzonspor’sunuz, yani ligde dördüncü olan takımsınız. Bu kadroyu tamam bırakıp gittiniz ama bilerek de gelip aldınız. Teknik adam anlamında söylüyorum. Bu takımı, bu kadroyu herkes biliyordu. Hangi oyuncu ile olmayacağını biliyordu. Fenerbahçe’ye karşı kazanıldığında herkes çıkıp hedefler hakkında konuşuyordu.

Hedeflerin ne olduğunu çıkıp anlatıyordu. Ondan sonra ne oldu bu takımın performansına? Bunu sorgulamak lazım. Trabzonspor’a hiç yakışmadı. Burada federasyona seslenmek istiyorum: Bu maç neden saat 8’de oynanıyor? Bu insanlar köylerine, evlerine nasıl gidecek? Koy maçı 5-6’ya,  Trabzon’dan gelen de evine dönsün, Rize’nin köylerinden gelenler de evlerine rahatça dönsün ve maçı herkes izlesin. Neresinden bakarsan bak yanlış. Rizespor’u tebrik ediyorum, Trabzonspor’a aman dikkat diyorum

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap