SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gervinho’dan kötü haber! Sezonu kapattı

Gervinho’dan kötü haber! Sezonu kapattı

30 Ekim 2021 Cumartesi - 09:32




Bordo mavililerin yıldızı, Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada sakatlanmıştı. Trabzonspor muhabiri Yunus Emre Sel, maç sonrası A Spor ekranlarına yaptığı açıklamada; yıldız ismin çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığını aktardı.





Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında Trabzon’a oynanan maçta talihsiz bir sakatlık yaşandı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Gervinho, henüz 11. dakikada sakatlanarak oyuna devam edemedi. Sağ ön çapraz bağları kopan Gervinho’nun, sezonu kapattığı öğrenildi.

Hamsik’in pasında ceza sahası içinde hareketlenen Gervinho, topu kontrol etmek için hızlandı. Ancak topla beraber oyunu sınırlayan çizgilerin dışına kadar çıkan Gervinho, topu çevirmek isterken bir anda acı içinde yerde kaldı

Sedye ile soyunma odasına götürülen Fildişi Sahilli yıldızın yerine oyuna Andreas Cornelius dahil oldu.

ABDULLAH AVCI: SAĞ ÇAPRAZ BAĞI KOPMUŞ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamada Gervinho’nun sakatlığı ile ilgili “Gervinho’nun MR’ı çekildi, sağ çapraz bağı kopmuş. Geçmiş olsun. Hem kulübümüze hem Gervinho’ya geçmiş olsun. Büyük ihtimal, 5-6 aylık süreçtir. Bazen maçı kazanıyorsun duyguların yukarı çıkıyor ama insan, oyuncu sağlığı önemli” bilgisini verdi.

Abdullah Avcı, bu oyuncunun yerine bir arayış olup olmayacağı yönündeki soru üzerine, “Zaten sezon başından beri bir planlamamız var. Yarışırken de transfer için arayışımız devam ediyor her bölgeye isim bakıyoruz. Ama Gervinho’nun sakatlığı sonrası net bir kanat oyuncusu olacak gibi görünüyor” ifadesini kullandı.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap