SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Genç Norveçli, Trabzonspor’da 2 maç oynadı, Avrupalı menajerleri peşine taktı!

Genç Norveçli, Trabzonspor’da 2 maç oynadı, Avrupalı menajerleri peşine taktı!

Karadeniz Özel

18 Ağustos 2019 Pazar - 12:32




Bu haber gerçekten şaka gibi.. İngiltere ve Belçika’da oynayan Alexander Sörloth, bu önemli 2 futbol ülkesinde fark edilemedi. Ne zaman ki Bordo-Mavili formayı giydi kıymete bindi. Aldığımız bilgilere göre, genç forvet için AEK maçında bir çok menajer tribünde olacak.





2 MAÇTA 2 GOL VE POZİTİF FUTBOL

Trabzonspor formasını giymek gerçekten çok önemli. İşte buna en güzel örnek Alexander Sörloth.. Kariyerinde, İngiltere’nin Crystal Palace, Belçika’nın Gent, Danimarka’nın Midtjylland  takımını formalarını giyen genç Norveçli, bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Ta ki bu sezonun başında Trabzonspor’a transfer olana dek. Sörloth, Bordo-Mavili takıma imza attıktan sonra 2 maça çıktı. 2 gol attı. Aslında attığı gollerden çok, futboluyla göz doldurdu.

BU ÇOCUK NASIL GÖRÜLMEMİŞ?




İzleyenler, “Bu çocuk şimdiye kadar nasıl keşfedilmemiş” dedi. Çıktığı 2 karşılaşmada, gelecek adına olumlu sinyaller veren Alexander Sörloth Avrupalı menajerlerin dikkatini çekti. Aldığımız bilgilere göre, 23 yaşındaki genç forveti, Trabzonspor’un deplasmanda AEK ile oynayacağı karşılaşmada bir çok menajer izleyecek. Sörloht’un ortaya koyacağı performansa göre de Trabzonspor’un kapısına gelecek. Hal böyle olunca insan övünmeden duramıyor: Trabzonspor forması kutsaldır. Giyenin kaderi değişiyor.

// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // 
 
Beğendim
10
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap